Reproducerea pieselor din plastic dupa original

Reproducerea pieselor  din plastic dupa originalDin păcate, materialele perfecte nu există și toate sunt mai mult sau mai puțin susceptibile la influențe externe care pot duce la ruperea sau deteriorarea piesei. Acest lucru este valabil practic pentru  toate tipurile de materiale plastice utilizate în industrie.

În unele cazuri, înlocuirea unei componente deteriorate nu va fi o problema. Însă în cazurile, în care a fost deteriorat un detaliu unic sau o piesa veche, înlocuirea acesteia devine destul de problematica.Prima dificultate poate fi incapacitatea de a găsi componenta necesară in  vânzare. Iar a doua problemă poate fi prețul prea mare al piesei necesare. Și ce e de făcut dacă costul piesei necesare este aproape egal cu costul întregului dispozitiv? Singura soluție este reproducerea piesei din plastic.

Printarea 3D in  reproducerea obiectelor din plastic

Pentru acest scop, tehnologia de imprimare 3D este perfect potrivită, și  treptat își câștigă popularitatea în lume. Care este esența abordării? Reproducerea  pieselor din plastic se efectuaza pe baza originalului deteriorat. Ca urmare, obțineți un produs identic cu originalul, gata să efectueze sarcinile atribuite. Obiectul original rămâne cu tine. De fapt, după tipărirea 3D, aveți două produse în mâinile voastre - un original deteriorat și o nouă piesă imprimată 3D. Vom descrie procesul de creare în etape:

  1. Construirea unui model 3D, bazat pe piesa originala deteriorata. Pentru aceasta, poate fi utilizată tehnologia de scanare 3D cu redactarea suplimentară a datelor obținute într-un software special sau modelare 3D manuala  dupa dimensiunile obiectului deteriorat.
  2. Alegerea materialului optim. În funcție de menirea piesei create, este necesar si  un plastic 3D diferit. Piața modernă de imprimare 3D oferă materiale de înaltă rezistență, flexibile, rezistente la substanțe chimice,rezistenta la temperaturi ridicate.
  3. Crearea unui cod de control pentru  imprimanta 3D (G-Code). La această etapă, un program special calculează timpul de imprimare și consumul de plastic și, de asemenea, setează setările necesare pentru constructie.
  4. Imprimarea 3D a produsului. Modelul 3D creat este reprodus pe o imprimantă 3D din tipul de plastic 3D necesar. Piesa finită este verificată pentru respectarea dimensiunilor specificate. Dacă este necesar, modelul digital 3D este corectat și imprimarea 3D se repetă.

Comanda reproducerea produselor din plastic

Reproducerea pieselor din plastic folosind printarea 3D este o modalitate simplă și convenabilă de a obține absolut orice piesă fără a cheltui surse mari și nervi. Această obțiune este ideală nu numai în condiții de casă cu propria imprimantă 3D, ci și în cazul apelării la servicii speciale de imprimare 3D.

De exemplu, compania noastră efectuează reproducerea pieselor din plastic conform originalului .In mod obligator oferim consultanta și, împreună cu clientul,selectăm materialul optim pentru fiecare detaliu in parte.â

 Și vă sugerăm să faceti cunostinta cu exemplele muncii noastre în secțiunea „Portofoliu”.