Prototipare rapida

Prototipare rapida

De la bun inceput tehnologia de printare 3D a fost creata ca un instrument de prototipare rapida, asa ca avantajele ei se subinteleg.Eficiența ridicată și simplitatea au făcut din prototiparea rapidă o metodă foarte populară de prototipare. Prototiparea pe o imprimantă 3D are mai multe avantaje, printre care:

  • Timp redus de producție. Prototiparea pe o imprimantă 3D accelerează procesul uneori, reducând timpul de producție al pieselor de la câteva săptămâni sau luni, la zile și chiar ore;
  • Cost redus. Utilizarea imprimării 3D este benefică în special din punct de vedere financiar. Vă permite să identificați posibilele inexactități și să modificați modelul deja în etapele inițiale de producție, reducând astfel costurile de fabricație;
  • Capacitatea de a fabrica piese functionale. Prototiparea este, de asemenea, interesantă în ceea ce privește evaluarea funcțională a produsului. Tehnologia modernă de imprimare 3D vă permite să produceți aproape orice obiect, facind din el o piese functionala, imediat dupa scoaterea lui din imprimanta.

Impimarea 3D vă permite să creați rapid prototipuri și modele de produse cu grade diferite de complexitate. O varietate de tehnici de imprimare 3D în combinație cu modelarea 3D oferă o mare diversitate în producție.

Acest serviciu, oferit de compania Protoaxa, constituie :

  • Obiecte de înaltă calitate. Realizăm producția utilizând diverse tehnologii de imprimare 3D (FDM, SLA). Detalizare pina la 25 microni.
  • Posibilitatea de producție atât individuală, cât și în serie. Tipărim atât într-un singur exemplar, cât și în loturi de produse de până la 500 de bucăți;

Prototipare pe o imprimantă 3D

Protoaxa efectuează prototipare rapida personalizata pe baza modelelor 3D. În absența modelelor 3D, oferim serviciu de modelare 3D individual, bazate pe schițe, desene și mostre.

Garantăm executarea la timp a comenzilor, o precizie ridicată și respectarea deplină a sarcinilor stabilite.