Modelare 3D

Modelare 3D și vizualizareÎn procesul modern de fabricație, modelarea 3D și vizualizarea,deține o importanță deosebită si de neinlocuit,și sunt utilizate în mai multe scopuri:

  • Crearea prototipurilor de produse;
  • Pregătirea pentru producția directă utilizând o imprimantă 3D;
  • Evaluarea preliminară a caracteristicilor fizice și tehnice ale piesei proiectate.

Procesul nemijlocit de producție depinde de crearea corespunzătoare a produselor în formă digitală.

In caz ca nu aveti experienta in proiectarea modelelor 3D,se recomanda sa comandati serviciul de modelare 3D,specialistilor in domeniu.Compania Prottoaxa efectuează modelare 3D de calitate înaltă în conformitate cu fotografiile, schițele, mostrele, desenele oferite. Dacă modelarea 3D se efectuează concret pentru imprimarea 3D, toate caracteristicile sunt discutate suplimentar, se iau în considerare și contracțiile posibile din timpul răcirii materialului.

Oferim servicii calitative atît ce ține de modelarea 3D pentru imprimarea 3D,si nu doar.

Suntem cointeresati si de proiecte nestandarte.

Modelarea 3D a bijuteriilorUn punct aparte al activității noastre este modelarea 3D a bijuteriilor. Prottoaxa efectuează modelarea 3D a bijuteriilor de orice complexitate în funcție de cerințe,planuri și schițe.

Mai mult decit atit,una din directiile activitatii noastre este printarea de bijuterii (printarea SLA).

Asa ca,in functie de necesitate,modelele de bijuterii proiectate digital,vor fi printate pe o imprimanta SLA de inalta precizie.

Exemple pentru aceasta directie a activitatii noastre sunt disponibile pentru vizualizare in sectiunea (Portofoliu).A comanda serviciul de modelare 3D la compania noastra este foarte simplu :

Ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau completind formularul de comanda.